Благотворителен коктейл „Подай ръка на различните деца“

Сдружение „Асоциация Аутизъм“ организира Благотворителен коктейл „Подай ръка на различните деца“ с цел набиране на средства за разширяване на действащия си Център за работа с деца от аутистичния спектър „Дъга“, намиращ се в столичния квартал „Лозенец“. Събитието е под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова и ще се проведе на 19.01.2017 г. от 19 часа в Rainbow Plaza.

Бъдете част от създаването на едно по-добро бъдеще и интеграция на нашите деца в обществото като закупите куверт на стойност 50 лв. на посочената по-долу сметка или в брой на място. При заплащане на куверта по банков път моля изпратете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. с потвърждение с името на човека, телефон и фирмата, за която плащате и искате ли счетоводно оправдателен документ към поименните сертификати за дарение.

Потвърдете Вашето участие за 19.01.2017 г. поне една седмица предварително на 0889 07 66 56 или на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Набирането на средства се извършва по дарителската сметка на:

Сдружение „Асоциация Аутизъм“

Банка ДСК, клон Батенберг

IBAN: BG59STSA93000004098345 

BIC: STSABGSF   

CEO Club Bulgaria е партньор на събитието. 

 

e-max.it: your social media marketing partner