Да разлаем кучетата

22.01.2015

Алън Стивънс е един от 10-те най-добри медийни експерти в Обединеното кралство!

The Independent

 

Алън към българската публика

Едва ли имате време да прочетете цялата ми биография, а и това не е нужно. За мен и за Вас е важно, че аз съм човек с огромен опит в областта на медиите (традиционни и нови), и с голям стаж като лектор. През последните десет години водя конференции и обучения в Европа, Америка, Азия, Австралия и Близкия изток, а най-често можете да ме видите на родна земя в Обединеното кралство.

 

 

 

Зад гърба си имам доста издадени книги на тема работа с медиите и публично поведение, а последната – The Exceptional Speaker е в съавторство с Пол дю Тоа и беше публикувана през септември миналата година. От 1979 г. насам съм редовен гост на радио и телевизионни предавания, а през 1996 г. създадох Which? Online – платформа, включваща онлайн социални функции, години преди Facebook.

Според The Independent аз съм „един от 10-те най-добри медийни експерти в Обединеното кралство“. С гордост мога да споделя и още няколко названия, които получих през годините, за професионалните си постижения. През декември 2013 г. станах част от първата група от 21 лектори, които получиха титлата CSPGlobal (Certified Speaking Professional, Global). Тази награда се дава само на опитни международни лектори, които са доказвали своите знания и умения в продължение години.

За мен е чест да бъда един от само 10-те британски лектори, които притежават най-високото професионално признание – наградата The Professional Speaking Award of Excellence (PSAE). Аз съм единственият акредитиран професионален лектор в Европа, който е и квалифициран специалист по Връзки с обществеността, като член на Британския институт за връзки с обществеността.

Също така съм бивш президент на Global Speakers Federation, както и сътрудник и експрезидент на Professional Speaking Association за Обединеното кралство и Ирландия.

И нещо по-лично. Живея в Лондон със съпругата си и дъщеря си, където се наслаждавам на рок музика, добра храна и вино.

 

http://webandevents.com/da-razlaem-kuchetata/