08.12.2015 Клубна среща Декември

Уважаеми Клубни Членове,

и тази година имаме удоволствието да Ви поканим на CEO Club Bulgaria благотворителна коледна среща и 7ми Рожден Ден на Клуба.

Заповядайте с ваши близки приятели, бизнес партньори и семейство, на 8ми декември в р-т ПРИ ОРЛИТЕ (ул. Дякон Игнатий 11, в сградата на Министерство на транспорта, ет 18).

По традиция ще подкрепим благотворителна кауза, тази година в полза на Фондация ЗА НАШИТЕ ДЕЦА, работеща в посока насърчаване на приемната грижа в България.
Средствата ще се набират чрез томбола, наградите, за която са осигурени от клубните членове. Единична цена на билет за томболата – 10 лв.
В случай, че желаете да предоставите ваши продукти, за награди в Благотворителната томбола или ваучери за услуги, представляващи вашия бизнес, моля свържете се с нас.
Това е подходящ начин да представите вашия бизнес пред аудиторията на Клуба, както и да подкрепите изключително хуманна кауза.
За да заявите присъствие можете да изпратите потвърждение на info@ceoclub.bg или да ни се обадите директно на +359 888 18 3883.
Входни такси*:
·        Преди събитието (само по банков път, издаване на фактура) – 40 лв. (без CEO CLUB Gold карта) и 35 лв. (със CEO CLUB Gold карта)
·        На входа (само в брой, без фактура, издаване на касова бележка) – 50 лв. (без карта) и 35 лв. (за CEO CLUB Gold картодържатели)
–        Кувертът включва: чаша вино, безалкохолни, гурме канапе, плодове, десерти, подаръци от спонсори (Wilkinson Sword, ваучери за дрехи и обувки от www.roklite.com и www.obuvalka.com), whiskey tasting (single malt collection) и възможността да рекламирате вашия бизнес чрез предоставяне на подарък за томболата.

_____________________________________________________________________

За предварително заплащане  – CEO CLUB BULGARIA банкова сметка:
BG 48 PIRB 80 75 16 0333 5531

_____________________________________________________________________

Предварително потвърждаване ви дава възможност да се възползвате от отстъпка, която можете да получите и като притежател на CEO CLUB Gold карта.
Вашата клубна карта можете да заявите по телефон и имейл, както и на място на всяка клубна среща, към представител на Клуба.
Притежателите на клубни карти, присъстват безплатно на всяко регулярно месечно клубно събитие, както и ползват гарантирана отстъпка от всички специални събития.
В допълнение предоставяме възможността да представите вашия бизнес на събитието чрез самплинг формат, подходящ за парти, а именно дегустация на хранителни продукти и напитки,
дистрибуция на ваучери за отстъпка сред гостите, както и подаръци към тях.
За идеи и коментари по нашата покана сме на разположение.
Очакваме Ви!