11.10.2014 CEO Club Bulgaria среща

11.11.2014

Уважаеми,  CEO CLUB BULGARIA членове,

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашата среща през ноември. Ако желаете да се присъедините, моля, потвърдете вашето присъствие на partners@ceoclub.bg или +359 888 18 3883 и запишете тази дата в календарите си.

CEO Club среща в София – съвместно събитие с The Business Institute

Дата: 11 ноември 2014, Вторник

Час: 18:00 – 22:00

Място: Central Park Hotel Sofia, бул. Витоша № 106

Дрескод: Бизнес кежуал

Програма:1. Напитка за добре дошли, специален комплимент от хотел Сетнръл Парк

                 2. Бизнес разговори – дискусия с гост-лектори

Тема:  Продажби към големи корпорации

                 3. Нетуоркинг

Входни такси*: 

  • Преди събитието (само по банков път, издаване на фактура) – 10 лв. (без CEO CLUB Premium карта) и 5 лв. (със CEO CLUB Premium карта)
  • На входа (само в брой, без фактура, издаване на касова бележка) – 15 лв. (без карта) и 10 лв. (за CEO CLUB Premium картодържатели)

За притежателите на CEO CLUB GOLD CARD – БЕЗПЛАТНО!!!  (Не необходима предварителна резервация)

*Моля, имайте предвид, че входната такса за събитието в София не включва никаква храна и напитки (освен комплимента от нашия домакин). По време на коктейла можете да поръчате напитки от бара.


За предварително заплащане  – CEO CLUB BULGARIA банкова сметка:
BG 48 PIRB 80 75 16 0333 5531

Ако желаете да станете притежател на CEO CLUB карта (Premium или Gold) или валидността на вашата изтича, можете да направите поръчка на: partners@ceoclub.bg като изпратите вашите имена на латиница не по-късно от 5 дни преди датата на събитието. Готовата карта можете да получите на съответното събитие. Цени на картите: Gold  – 99 лв., Premium – 49 лв.

Фактури ще бъдат издавани само ако заплатите входната такса по банков път преди съответното събитие. Моля да ни изпратите данни за фактура на info@ceoclub.bg. Може да заплатите и на място входната такса, но няма да бъде издадена фактура, само касова бележка.

Ако се интересувате от презентация, рекламни възможности, как да получите своята карта или всякаква друга информация, моля свържете се с:

София – Александрина Дечева на  partners@ceoclub.bg или  +359 888 18 3883.
Пловдив –  Силвия Павлова на  plovdiv@ceoclub.bg или  +359 887 16 1800

 alt

Гореща инвестиционна възможност – Sponsia набира инвестиции през платформата за споделено финансиране Seedrs

Радваме се да споделим, че нашите приятели от Sponsia, които създадоха мобилното приложение за събитията на CEO Club Bulgaria, са първата българска стартъп компания, одобрена за набиране на средства чрез Seedrs, водещата краудфъндинг платформа във Великобритания.

Наскоро Sponsia стартира своята краудфъндинг кампания, която позволява на обикновени потребители и професионални инвеститори лесно да инвестират малки суми (стартиращи от 10 паунда) и да получат като резултат акции от компанията.

Sponsia вече успя да набере 52% от сумата, след като кампанията бе подкрепена от фонда за рискови инвестиции Eleven.

Ако техният бизнес ви харесва и желаете да ги подкрепите в мисията им да променят бизнеса със спонсорства в световен мащаб, сега е моментът да се възползвате от тази възможност!

За да научите повече и да инвестирате в Sponsia, просто трябва да посетите страницата на кампанията им в Seedrs тук: https://www.seedrs.com/startups/sponsia


alt

Луксозният бизнес хотел Сентръл Парк Хотел София е разположен в най-привлекателната част от центъра на столицата, на централния булевард Витоша.
Хотелът предлага високо ниво на обслужване, модерно оборудване и всички удобства съпътстващи съвременните условия на живот. Сентрал Парк Хотел София съчетава модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взискателните гости.

http://www.centralparkhotel.bg/

Препоръчани събития

1. Power Networking с Анди Лопейта

The Sun нарича Анди Лопейта “Mr. Network”, а елитното издание Financial Times го посочва като водещ бизнес стратег от световна класа в областта на нетуъркинга!

29 октомври 2014 | ИЕЦ София                  http://power-networking.eu/

2. Reading People с Джон Кремър

Лекторът на десетилетието – Джон Кремър, ще научи посетителите как да “разчетат” характера на хората още в първите минути на запознанството!

27 ноември 2014 | ИЕЦ София                   http://reading-people.eu/