13.01.2015 Клубна среща CEO CLUB Bulgaria

Уважаеми,  CEO CLUB BULGARIA членове,

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашата среща през януари. Ако желаете да се присъедините, моля, потвърдете вашето присъствие на partners@ceoclub.bg или +359 888 18 3883 и запишете тази дата в календарите си.

 

 

CEO Club Bulgaria среща през януари – съвместно събитие с The Business Institute


Дата: 13 януари 2015, Вторник

Час: 18:00 – 22:00

Място: Central Park Hotel Sofia, бул. Витоша № 106

Дрескод: Бизнес кежуал

Молим ви да използвате обособения вход за ресторанта, намиращ се в дясно от централния вход на хотела. За ваше удобство можете да използвате платения паркинг до НДК.

Програма: 

 

  • Напитка за добре дошли, специален комплимент от хотел Сетнръл Парк
  •                    Business Talks – дискусия с гост-говорители, модерирани от Цветелина Тенева и Светлан Станоев, основатели на The Business Institute

Тема: Управление на промяната

Гост-говорители:

–      Светла Несторова, Изпълнителен директор, ЗАД “Булстрад живот Виена иншурънс груп” АД

–       Владислав Маринов, Директор “Човешки ресурси” в БИЛЛА България

  •  Нетуоркинг

Входни такси*: 

·        Преди събитието (само по банков път, издаване на фактура) – 10 лв. (без CEO CLUB Premium карта) и 5 лв. (със CEO CLUB Premium карта)

·        На входа (само в брой, без фактура, издаване на касова бележка) – 15 лв. (без карта) и 10 лв. (за CEO CLUB Premium картодържатели)

·        За притежателите на CEO CLUB GOLD CARD – БЕЗПЛАТНО!!!  (Не необходима предварителна резервация)

*Моля, имайте предвид, че входната такса за събитието в София не включва никаква храна и напитки (освен комплимента от нашия домакин). По време на коктейла можете да поръчате напитки от бара.

За предварително заплащане  – CEO CLUB BULGARIA банкова сметка:
BG 48 PIRB 80 75 16 0333 5531

 

Ако желаете да станете притежател на CEO CLUB  GOLD карта  или валидността на вашата изтича, можете да направите поръчка на: partners@ceoclub.bg като изпратите вашите имена на латиница не по-късно от 5 дни преди датата на събитието. Готовата карта можете да получите на съответното събитие. Цена на картата: 99 лв

 

 

 

Награди за томболата

2 безплатни входа за семинар/обучение Да разлаем кучетата с Алън Стивънс – предоставени от Web and Events

2 безплатни входа за семинар/обучение „ Живот х10” с Грант Кардон – предоставени от Grant Cardone CEE

Награди, предоставени от The Business Institute

1 ваучер за стипендия в размер на 65% – . Бизнес симулация “Управление на организационната промяна” на HARVARD Business Publishing, предоставена в България от The Business Institute;

1 ваучер за стипендия в размер на 50% за Бизнес работилница “Максимизиране на личната ефективност”;

1 ваучер за стипендия в размер на 40% за  . aMBA – цялостна програма за изграждане на комплексни бизнес и мениджмънт умения.

 

Фактури ще бъдат издавани само ако заплатите входната такса по банков път преди съответното събитие. Моля да ни изпратите данни за фактура на info@ceoclub.bg. Може да заплатите и на място входната такса, но няма да бъде издадена фактура, само касова бележка.

 

Ако се интересувате от презентация, рекламни възможности, как да получите своята карта или всякаква друга информация, моля свържете се с:

София – Александрина Дечева на  partners@ceoclub.bg или  +359 888 18 3883.
Пловдив –  Силвия Павлова на  plovdiv@ceoclub.bg или  +359 887 16 1800

The Business Institute предоставя казусно-ориентирано развитие на бизнес умения. Oрганизира работилници и симулации, развива методологии и инструменти в повечето от областите на корпоративния мениджмънт.С това катализира потенциала на участниците за инициативи свързани с позитивна промяна, бизнес развитие, повишаване на ефективността.


Луксозният бизнес хотел Сентръл Парк Хотел София е разположен в най-привлекателната част от центъра на столицата, на централния булевард Витоша.
Хотелът предлага високо ниво на обслужване, модерно оборудване и всички удобства съпътстващи съвременните условия на живот. Сентръл Парк Хотел София съчетава модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взискателните гости.

 

 

 

 

http://www.centralparkhotel.bg/

Препоръчани събития

Да разлаем кучетата

Медиен имидж, репутация и управление на кризи

Алън Стивънс е един от 10-те най-добри медийни експерти в Обединеното кралство!

22 януари 2015 | ИЕЦ София                   http://webandevents.com/da-razlaem-kuchetata/