Хорайзънс България празнува 15-и рожден ден

Хорайзънс България, една от водещите агенции за подбор на персонал у нас, тази седмица празнува 15-ия си рожден ден на специално събитие в Гранд Хотел София. На празненството на компанията ще присъстват някои от най-важните имена в бизнеса, които през годините работиха успешно с Хорайзънс.

За разлика от други подобни събития, фокусът на това няма да е толкова равносметка на постигнатото през тези 15 години, колкото подготовка за това, което следва. Защото, колкото и да са многобройни успехите до този момент, важното тепърва предстои. И екипът на Хорайзънс е готов за новите бизнес предизвикателства на хоризонта.

Кои са Хорайзънс България

Мисията на компанията, която има дългогодишен опит в България и на Балканите, е да открие, вдъхнови и привлече най-добрите професионалисти, от които се нуждаят клиентите и бизнесът.

Създадено през 2003 г. като част от английска компания, днес дружеството оперира като независима консултантска компания за подбор с основен офис в София и представителства в Пловдив и основните бизнес центрове в България, а също и чрез мрежа и партньорства в Европа и света.

Компанията вече има над 700 доволни клиенти, които са открили и привлекли подходящите служители и мениджъри, с цел успешна работа и развитие на своя бизнес. От своя страна над 2000 професионалисти са получили помощ, съвет и промоция в кариерата си.

Какво предлагат Хорайзънс България

Консултантите на Хорайзънс България могат да помогнат за подбора и развитието на човешките ресурси в множество индустрии: IT, Аутсорсинг, Телекомуникации, Финансови услуги, Енергетика, Бързооборотни стоки и Продажби на дребно, Производство, Строителство, Фармация, Потребителски и бизнес услуги.

ПОДБОР НА ПЕРСОНАЛ
Horizons специализира в набиране и подбор на персонал за средно мениджърско и експертно ниво.

EXECUTIVE SEARCH
Услугите за директно привличане на висок мениджмънт се осъществяват от консултантската практика за стратегически подбор на топ професионалисти CEO Search и IIC Partners Executive Search Worldwide.

ХЕДХЪНТИНГ
Директен и конфиденциален рикрутмънт подход към високо квалифицирани професионалисти.

ON SITE RECRUITER
Специално ангажиран Експерт подбор, който да работи на място и изцяло за Клиента.

ОБУЧЕНИЯ
HORIZONS предлага експертизата си в обученията, организационното развитие и управление на човешките ресурси.

ЛИЗИНГ НА ПЕРСОНАЛ
Хорайзънс е лицензирана като предприятие, което осигурява временна работа, съгласно промените в Кодекса на труда.

Допълнителна информация за Хорайзънс и услугите на компанията може да намерите на адрес www.horizons.bg