17.02.2015 CEO Club Bulgaria среща през февруари

Уважаеми,  CEO CLUB BULGARIA членове, 

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашата среща през февруари. Ако желаете да се присъедините, моля, потвърдете вашето присъствие на partners@ceoclub.bg или +359 888 18 3883 и запишете тази дата в календарите си.

CEO Club Bulgaria среща през февруари – със специалното участие на Наталия Кобилкина

Дата: 17 февруари  2015, Вторник

Час: 18:30 – 22:00

Място: Central Park Hotel Sofia, бул. Витоша № 106

Дрескод: Бизнес кежуал

Молим ви да използвате обособения вход за ресторанта, намиращ се в дясно от централния вход на хотела. За ваше удобство можете да използвате платения паркинг до НДК.

Програма:   1. Напитка за добре дошли – специален комплимент от хотел Сетнръл Парк

    2. Тайните на успеха – практическа лекция за техниките и практиките за успех с лектор Наталия Кобилкина

 3. Представяне на предварителна информация по План за финансово стабилизиране на “Холдинг БДЖ” ЕАД от Владимир Владимиров – главен изпълнителен директор

4. Безплатна томбола за всички присъстващи на събитието (моля, оставете своя визитка на входа на събитието, за да участвате в томболата)

      5. Нетуоркинг

Ръководството на „Холдинг БДЖ” ЕАД в момента работи по изготвянето на План за финансово стабилизиране на компанията за периода 2015 – 2022 г. Основните акценти в този план ще бъдат: оздравяване на дружеството, погасяване на задълженията към кредиторите и разработване на  инвестиционна програма за развитие на БДЖ.

Нашите очаквания са, че до края на м. февруари планът ще бъде готов за дискутиране и ще бъде достъпен за обществеността. Предварителна информация относно изготвянето на плана ще бъде представена в рамките на редовната среща на CEO Club България на 17.02.2015г. в хотел Централ парк, София от ръководството на холдинга, а впоследствие за членовете на клуба ще бъде организирана дискусия.

Входни такси*: 

·        Преди събитието (само по банков път, издаване на фактура) – 10 лв. (без CEO CLUB Premium карта) и 5 лв. (със CEO CLUB Premium карта)

·        На входа (само в брой, без фактура, издаване на касова бележка) – 15 лв. (без карта) и 10 лв. (за CEO CLUB Premium картодържатели)

·        За притежателите на CEO CLUB GOLD CARD – БЕЗПЛАТНО!!!  (Не необходима предварителна резервация)

*Моля, имайте предвид, че входната такса за събитието в София не включва никаква храна и напитки (освен комплимента от нашия домакин). По време на коктейла можете да поръчате напитки от бара.


За предварително заплащане  – CEO CLUB BULGARIA банкова сметка:
BG 48 PIRB 80 75 16 0333 5531

_____________________________________________________________________

Ако желаете да станете притежател на CEO CLUB  GOLD карта  или валидността на вашата изтича, можете да направите поръчка на: partners@ceoclub.bg като изпратите вашите имена на латиница не по-късно от 5 дни преди датата на събитието. Готовата карта можете да получите на съответното събитие. Цена на картата: 99 лв

Фактури ще бъдат издавани само ако заплатите входната такса по банков път преди съответното събитие. Моля да ни изпратите данни за фактура на info@ceoclub.bg. Може да заплатите и на място входната такса, но няма да бъде издадена фактура, само касова бележка.

Ако се интересувате от презентация, рекламни възможности, как да получите своята карта или всякаква друга информация, моля свържете се с:

София – Александрина Дечева на  partners@ceoclub.bg или  +359 888 18 3883.
Пловдив –  Силвия Павлова на  plovdiv@ceoclub.bg или  +359 887 16 1800

_____________________________________________________________________

Препоръчани събития през февруари:

 

1. Академия за лидери 

Човешките взаимоотношения и умения вероятно ще бъдат най-значимият фактор за бизнес успех на фирмата през XXI век. Мениджърите постигат поставените цели чрез хората, които ръководят. Разкъсвани от многобройни задължения Управителите на фирми често не отделят нужното време и внимание за обучение и разгръщане потенциала на своите мениджъри и ключови служители. Тренингът “Лидерски и мениджърски умения” е съчетание на теория и изпробвани добри практики в българска бизнес среда.
Практиката без теория е куца, теорията без практика – сляпа!

Специална отстъпка за членовете на CEO Club в размер на 30 лв. Използвайте промокод CEO_A4L при регистрацията на Вашето участие. Към пълния текст на семинара ..

 

2. Eventex congress 2015

Eventex е конгрес за събитийни професионалисти, който се провежда всяка година в София, България. Програмата на конгреса комбинира образователни сесии, нетуъркинг, забавления, както и церемония по награждаване. Конгресът привлича участници от

http://eventex.co/bg/

_____________________________________________________________________

 

Луксозният бизнес хотел Сентръл Парк Хотел София е разположен в най-привлекателната част от центъра на столицата, на централния булевард Витоша.
Хотелът предлага високо ниво на обслужване, модерно оборудване и всички удобства съпътстващи съвременните условия на живот. Сентръл Парк Хотел София съчетава модерен дизайн и уютна атмосфера, комфорт и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взискателните гости.

http://www.centralparkhotel.bg/