26.10.2016 Вечер на добродетелите

Седмото издание на благотворителното събитие Вечер на добродетелите ще се проведе на 26.10.2016 г. от 19:30 в Иновационен форум Джон Атанасов, Sofia Tech Park под патронажа на г-жа Велина Тодорова, първият български представител в Комитета за правата на детето в ООН.

 

Всички набрани средства от събитието ще бъдат инвестирани в дейностите на Комплекс за ранно детско развитие, който фондация „За нашите деца“ ще създаде през 2017 г.  и който ще подкрепи поне 400 деца с трудности в развитието и семейства в нужда на територията на София област.

Бъдете наши специални гости и се потопете в мелодията на цигулките на Веско Ешкенази и Мартин Пантелеев, таланта на малката джаз певица Тея и децата от музикална школа D-Stars, магията на илюзионистите от Quick Hands Project и величието на българския фолклор в изпълнение на малките гайдари от Смолян, Калин Вельов, Нина Николина и проекта Пендара.

Игор Марковски отново ще даде възможност на гостите на Вечер на добродетелите да наддават за картини на известни български художници и ценни предмети, сред които топка на Христо Стоичков, китара с подписите на легендите от Gypsy 4 Ever, тениска с послание от Браян Адамс и много други.

Запазете своето място още сега и отбележете датата 26 октомври в календара си, за да не пропуснете едно от най-вълнуващите събития на годината!