28.04.2015/ 7-ми knowledge-sharing коктейл CEO Club Bulgaria в Пловдив

ПРЕЗЕНТАЦИЯ ОТ СЪБИТИЕТО

Уважаеми,  CEO CLUB BULGARIA членове, 

Имаме удоволствието да Ви поканим на нашия  7-ми knowledge-sharing коктейл в Пловдив  през април. Ако желаете да се присъедините, моля, потвърдете вашето присъствие на plovdiv@ceoclub.bg или +359 887 16 18 00  и запишете тази дата в календарите си.

 

Дата:  28  април 2015 г. (вторник)

Час: 18:30 – 22:00

Място: Vintage House, Дом на културата, ул. Гладстон № 15

Дрескод: Бизнес кежуал

 

Програма:   

1. 18:30 – 19:00  Основни тенденции по отношение на възнагражденията по индустрии в Европа и България. – презентация на Камен Атанасов (управител на Грейн България ЕООД, , представител на Mercer за България)

2. 19:00 – 22:00  Нетуъркинг

 

В презентацията ще бъде обърнато специално внимание на регионалната специфика за град Пловдив, тъй като всяка компания залага регионална специфика в политиките си за възнаграждения, дори и не официализирано.

Статистиката е базирана на ежегодното проучване на Mercer за нивата на възнагражденията. Проучването има 12-годишна история в България и за последната година обхваща 146 компании от различни сектори и индустрии.

 

Входни такси*: 

 

·        Преди събитието (само по банков път, издаване на фактура) – 15 лв.

·        На входа (само в брой, без фактура, издаване на касова бележка) – 20 лв.

·        За притежателите на CEO CLUB GOLD CARD – БЕЗПЛАТНО!!!  (Не необходима предварителна резервация)

*Моля, имайте предвид, че входната такса за събитието не включва никаква храна и напитки. По време на коктейла можете да поръчате напитки от бара.

_____________________________________________________________________

За предварително заплащане  – CEO CLUB BULGARIA банкова сметка:
BG 48 PIRB 80 75 16 0333 5531

_____________________________________________________________________

Ако желаете да станете притежател на CEO CLUB GOLD карта  или валидността на вашата изтича, можете да направите поръчка на: partners@ceoclub.bg  като изпратите вашите имена на латиница не по-късно от 5 дни преди датата на събитието. Готовата карта можете да получите на съответното събитие. Цена на картата: 99 лв

Фактури ще бъдат издавани само ако заплатите входната такса по банков път преди съответното събитие. Моля да ни изпратите данни за фактура на info@ceoclub.bg. Може да заплатите и на място входната такса, но няма да бъде издадена фактура, само касова бележка.

Ако се интересувате от презентация, рекламни възможности, как да получите своята карта или всякаква друга информация, моля свържете се с:

София – Александрина Дечева на partners@ceoclub.bg  или  +359 888 18 3883.
Пловдив –  Силвия Павлова на plovdiv@ceoclub.bg или  +359 887 16 1800