28-29.11.2015 Experience Executive/MBA

Участвай в двудневен MBA модул и се възползвай от всички възможности, които предоставят Executive/МВА програмите на COTRUGLI Business School!

 

 

 

– Участвай в ‘‘Experience Executive/MBA’‘

– Срещни се с лекторите и екипа на COTRUGLI

– Разшири своята бизнес мрежа от контакти

– Надгради бизнес уменията си

– Спечели 20% отстъпка от таксата за обучение

 

 

 

 

Водещото в Югоизточна Европа бизнес училище COTRUGLIкани мениджъри от цяла България да се присъденият към MBA модул на тема ‘‘Дигитална трансформация‘‘.Участието щеим даде възможност да преценят качеството на програмите в COTRUGLI, през които към момента са преминали над 1500 мениджъра от региона.

Събитието‘‘Experience Executive/MBA’  ще се състои на 28-ми и 29-ти ноември във Висше училище по застраховане и финанси, в София.

В рамките на двудневна лекция, изпълнена с работа по групи и решаване на казуси, участниците ще научат повече за ключовите моменти в създаването и развиването на дигитални продукти и услуги.

Модулът ще се води от Проф. Мануел Алонсо Кото, специализиращ дигитален маркетинг и преподаващ в IE Business Schoolи в различни частни и корпоративни обучителни програми.

Всички заинтересовани могат да кандидатстват чрез онлайн формата за регистрациядо 17-ти ноември 2015г. След като формата за регистрация бъде попълнена и изпратена, кандидатите ще бъдат поканени на информационна среща с представител на училището.

Основни изисквания за кандидатстване:

·        Трудов опит

·        Завършено висше образование

·        Отлично владеене на английски език

Събитието е безплатно и се организира за кандидати, които имат желание да продължат своето професионално обучение в E/MBA програми. Участниците, който успешно преминат модула и вземат финалния изпит, получават сертификат за участие и могат да се запишат с 20% отстъпка в редовните ExecutiveМВА и МВА програми, започващи през януари 2016г.

COTRUGLI Business Schoolе водещото бизнес училище в Югоизточна Европа с централни офиси в Хърватия и Сърбия и регионални офиси в Словения, България, Румъния, Австрия и Обединените Арабски Емирства. Към момента алумни мрежата на  COTRUGLI обединява 13 националности: албанци, австрийци, босненци, българи, хървати, унгарци, финландци, ирландци, македонци, румънци, сърби, словенци и сирийци.

Кандидатствай сега!