29.09.2015 Иновации и предприемачи

Клуб Investor организира дискусия “Иновации и предприемачи” на 29 септември

 

 

Има ли зависимост между иновациите и повишаването на стойността на компанията и как иновациите се отплащат на предприемачите? Това са част от въпросите, които ще бъдат обсъдени по време на предстоящата дискусия “Иновации и предприемачи”, организирана от Клуб Investor на 29 септември.

Първата дискусия на клуба след края на летния сезон е организирана в два панела „Иновациите в предприемачеството” и „Източници за финансиране”.

В първия ще бъдат обсъдени въпросите: какво представляват иновациите в днешния корпоративен свят, има ли зависимост между иновациите и повишаването на стойността на компанията и как иновациите помагат на предприемачите.

Вторият дискусионен панел ще разгледа оперативните програми в структурните фондове на ЕС като нови възможности пред бизнеса, както и корпоративните стратегии при избиране на източници за финансиране. Ще бъдат обсъдени също предимствата и недостатъците на различните видове кредитни средства за финансиране, както и финансирането на добри идеи.

Участие в дискусията ще вземат Томислав Дончев, зам. министър-председател по европейските фондове и икономическата пoлитика, както и д-р Анна-Мари Виламовска, секретар за иновационна политика на президента на България. Сред лекторите са също Ангел Келчев, мениджър „Сливания и придобивания” в Ърнст и Янг България, Елвин Гури, изпълнителен директор на River Styxx Capital, д-р инж. Венцислав Славков, управител на Спесима и други. Модератор на дискусията ще е Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg.

Събитието ще се проведе на 29 септември в зала „София” на Гранд Хотел София от 15 часа.

КЪМ РЕГИСТРАЦИЯ