29.09.2015 OMG МАРКЕТИНГ с Джеф Рам

Джеф никога не е изнасял една и съща лекция 2 пъти! Неговите презентации са персонализирани, за да пасват на аудиторията и са базирани на много наблюдения, идеи, видео и истории. Няма да видите графики и статистики, а примери от “реалния живот”, които ще ви помогнат да трансформирате сегашните си идеи в топ резултати!

ПРОГРАМА

Джеф Рам е автор на бестселърите ‘Celebrity Service’ и ‘OMG Marketing’. Многократно награждаван като лектор, Джеф е вдъхновявал и предизвиквал публика на 5 континента! С истинска страст и заразяваща любов към маркетинга, лекциите му са гаранция за един изключително полезен и интерактивен ден! С прочутото си чувство за хумор и оригинално съдържание, Джеф Рам гарантирано ще ви помогне да постигнете отлични маркетинг резултати!

Съдържанието на неговите лекции е базирано на дългогодишни наблюдения над “реалния живот”. Представени по страстен начин, неговите възгледи за маркетинга ще ви дадат възможност да погледнете по-дълбоко, да мислите по-мащабно и да творите по-оригинално, което безспорно ще ви открои от конкуренцията.

Джеф има  невероятното качество да забелязва детайли в маркетинга, които другите лесно пропускат. Базирани на стотици наблюдения, идеи, снимки, видео клипове и истории от цял свят, всички презентации на Джеф са персонализирани за конкретната публика, за да се гарантира траен ефект и да се даде максимално много теми за размисъл на всеки присъстващ!

Джеф Рам никога не повтаря своите презентации. Всяка негова лекция е персонализирана, като не е изключено да включи пример дори от вашата компания или сектора, в който работите!

С богат опит в маркетинга на много отрасли, Джеф може да се похвали със страхотни резултати! Той е създател на маркетингови идеи, които са се превърнали в легенда! Негови клиенти са Honda, TATA, Toyota, SAGE, Tiger Brands, Goldwell and Chrysler. Той е най-младият президент на President of the Professional Speaking Association UK и член на световната Global Speakers Federation.

29 СЕПТЕМВРИ 2015 | ИЕЦ-СОФИЯ