30.03.2015 Покер тактики в бизнеса

30 Март (датата ще бъде обявена скоро)

Каспър Бери е професионален лектор и тренер, който използва играта на покер като аналог на взимането на бизнес решения и управлението на риска.

 

 

 

Като професионален покер играч и покер съветник на филма Casino Royale (Джеймс Бонд) – управлението на риска е неизменна част от неговия живот в продължение на години. Каспър се е изправял срещу някои от най-добрите играчи в Лас Вегас, преди да стане едно от ТВ лицата на покера по време на Poker Night Live и Sky Poker във Великобритания.

Преди това Каспър завършва Икономика в университета в Кеймбридж и основава своя фирма, която впоследствие продава.

Каспър вижда ясна връзка между играта на покер и бизнеса. За да направи своята теория достъпна за публиката, той комбинира най-новите научни изследвания в областта на бизнеса и заедно с личните си преживявания като професионален покер играч създава силно мотивиращи обучения, които дават безценен и нестандартен поглед върху взимането на бизнес решения и управлението на риска.

През последните 10 години Каспър е изнесъл над 1200 презентации и семинари за едни от най-големите компании в света, включително Google, IBM, Esso, KPMG, Orange, ASDA Walmart и Visa, давайки им безценни съвети как най-ефективно да управляват риска и да вземат решения. Негови клиенти също са Castrol, Pepsico Europe, O2, Accenture, Ogilvy, ASDA, Sage, Experian, Morgan Stanley, Ernst and Young, Hiscox, Citigroup, HP и други.

Каспър притежава невероятни умения и знания, които ви гарантират един изключително полезен, оригинален и незабравим ден!

http://webandevents.com/poker-taktiki-v-biznesa/