Browsing: За Академията

CEO Club Academy е следващата амбициозна стъпка, която е продължението на изключителната общност от лидерите в бизнеса у нас – CEO Club Bulgaria.

Това е едно нетуъркинг събитие с 10 годишна история. То е утвърдено и добре познато, а също и насочено към хора с успешна кариера на значими ръководни постове.

Цялата философия на нашата академия може да бъде обобщена в един популярен и много значим цитат:

„Обграждайте се само с хора, които ще ви водят нагоре. Просто животът вече е пълен с такива, които искат да ви дърпат надолу.“ – Джордж Клуни

02

CEO Club Academy ще представлява един иновативен формат на обучение, в който ще съчетаем две безценни неща – получаването на нови знания и нетуъркинг между бизнес лидерите, членуващи в академията.

Цялата програма ще бъде насочена към лидерите, които взимат най-важните решения или ръководят екипи, които са ключови за растежа на тяхната компания.
Сесиите в нашата академия ще бъдат организирани 2 пъти месечно в средата на седмицата и ще са с продължителност по 4 часа. Всеки път лекторът и темата ще са различни.

Те ще са под формата на нетуъркинг обяд и ще приключват с обсъждане на конкретни казуси на членовете на “кръгла маса”.

Програмата ще продължава 4 месеца, което ще образува по общо 8 сесии на сезон. Групите ще са от 12-15 човека.

Възнамеряваме да се организират по две програми годишно. В края на всяка програма ще даваме специално изготвени дипломи за признателност и положени усилия.

Датите ще бъдат обявявани и фиксирани за година напред. По този начин целим да улесним максимално членовете ни, за да успеят да го съчетаят със своя натоварен график.

Излишно е да изброяваме безбройните позитивите от присъствието в подобна общност от хора. Затова планирайте своете време от октомври месец тази година! Тогава планираме да стартираме и започнем с решаването на всякакви бизнес казуси, които ще спомагнат развитието на бизнеса ви.

Първото събитие и официалното начало на CEO Club Academy ще бъде на: 22.01.2020г.

Всички останали дати са:

Цени:

  • 800 евро за цялата програма – тя е спродължителност 4 месеца, 8 събития, х2 събития месечно. В цената са включени материали и обяди.
  • 300 евро само за 2 избрани теми от цялостната ни програма от общо 8 теми.

*Цените са без включено ДДС

-10% ОТСТЪПКА за CEO Club Bulgaria Golden Card Holders

*Отстъпките не се акумулират и максимум може да се достигне до общо -20% ОТСТЪПКА

За повече актуална информация, можете да ни следите на ceoclub.bg

За всякакви въпроси, моля използвайте контактната форма долу или се свържете директно с основателя на проекта CEO Club Academy – Ивайло Георгиев на ivailo@ceoclub.bg .

CEO ACADEMY

Стани CEO Advisor

CEO Клуб Академия е следващата амбициозна стъпка като продължение на CEO Club Bulgaria – едно нетуъркинг…