Грант Кардон идва в България през май

Изключително успешният американскипредприемач, бизнес експерт и специалист в сферата на продажбите, Грант Кардон, идва в България на 14-ти май в София, за да представи своето обучение – „Бизнес и живот по 10“ (http://grantcardone.bg/10x-seminar).

 

 

 

Грант Кардон е бестселър автор на New York Times, Amazon и Barnes and Nobles, автор  на книгите „Правилото 10Х” и „Ако не си първи си последен”, спечелил наградата Axiom и  създател на персонализирани програми за търговско обучение за Fortune  500 компании. Кардон оглавява световните класации за „Топ 10 експерти  по продажби” и „Топ 10 бизнес коуч специалисти”, а основаната от него  компания Cardone Enterprises е обявена за една от най-успешните  компании за обучения в света.


Събитието ще привлече над 300 ключови специалисти, хора на управленски позиции, предприемачи, собственици, търговци и други, като по този начин ще създадем атмосфера на множество възможности за ценен нетуъркинг сред присъстващите, плюс обучението с Грант Кардон. Сигурни сме, че това събитие ще представлява интерес както за Вас, така и за Вашите колеги или служители в сферата на продажбите, маркетинга, работата с клиенти или проекти за бизнес развитие.

Главни теми на събитието ще бъдат:

1. Успешни продажби и доминиране на индустрии
2. Бизнес и личностно развитие
3. Управление на финанси и планиране
4. Управление на хора
5. Присъствие в онлайн медии

“Успехът е твой дълг, ангажимент, отговорност“ е мотото на предстоящото събитие, на което международно признатият експерт в бизнеса и продажбите ще изнесе своето най-популярно обучение. Динамичен, изключително търсен международен лектор, който пленява и мотивира публиката със своя завладяващ, забавляващ и в същото време осигуряващ много информация стил. Уникалният и земен подход на Кардон, заедно с хумора, остроумието и заразната енергия, му позволяват да ангажира всяка публика, давайки му титлата „Предприемач на 21-ви век.”

Вземете инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете успех. Направете го на 14-ти май в София. Прочетете повече и се регистрирайте за участие на http://grantcardone.bg/10x-seminar или https://eventyard.net

Благодарим Ви, че не спирате да се развивате!