Групово участие в международни търговски изложения

Как по-бързо да навлезете на чужди пазари?

В допълнение към услугата Виртуално представителство, ви предлагаме един изключително успешен и финансово изгоден модел на представяне на вашите продукти пред международни търговци – Групово участие в международни търговски изложения.

Ние подбираме най-посещаваните търговски изложения – в световен мащаб, подходящи за представяне на произвежданите от вас продукти.

Комбинираме до 5 български производителя с представяне в общ търговски щанд. Участниците могат да са от идентичен сектор, но представяните продукти не могат да са силно конкурентни.

Чрез комбинирано представяне на продукти, ние спестяваме на производителите до 70% от възможния разход за участие в търговско изложение.

Осигуряваме добре обучени търговски агенти, които в детайли ще бъдат запознати с предимствата на вашите продукти предварително, за да могат успешно да създадат за вас партньорства и евентуални сделки.

За да се възползвате от нашата услуга Групово участие в международни търговски изложения

е необходимо да подберете до 5 продукта, от вашето продуктово портфолио, които желаете да представите на голямо търговски изложение; да изберете изложение от нашия Календар, което максимално се вписва във вашите бизнес планове като географски обхват, както и да ни предоставите пълна информация за качествата на стоките, които ние ще представим от ваше име.

За по-пълноценно представяне на вашите продукти, ние ще създадем вашите информационно-рекламни материали, както и ще ви посъветваме за нуждите от усъвършенстване на дизайна и опаковката на вашите артикули.

Необходимо е да предоставите мостри, чието количество подлежи на допълнително уточняване, в зависимост от вида стока.

Ние ще се погрижим за транспортиране на мострите до локацията на търговското изложение, без значение в каква точка на света се намира.

Цена за участие на 1 производител, с до 5 продукта (и неговите разновидности) 5000 EUR и комисионна от 1% от оборота на продажбите към клиенти, за които имате успешно изпълнени поръчки, със завършено плащане.

 

Предстоящи изложения:

Виетнам 9-12 Септември/ VIETFOOD & PROPACK VIETNAM 2015

THE 19TH INTERNATIONAL EXHIBITION ON FOOD & PROCESSING & PACKAGING TECHNOLOGY

19 то международно изложение за храни, напитки и пакетираща техника

Изложението се провежда на площ от 7000 кв.м. в Хо Чи Мин и е едно от най-разпознатите специализирани изложения в региона. 90% от посетителите са купувачи на едро, които с готовност сключват сделки още по време на изложбата.

Цена за участие на 1 производител, с до 5 продукта (и неговите разновидности) 5000 EUR и комисионна от 1% от оборота на продажбите към клиенти, за които имате успешно изпълнени поръчки, със завършено плащане.

 

Hong Kong International Wine & Spirits Fair 5-7 Nov 2015

HKTDC Hong Kong Baby Products Fair 11-14 Jan 2016

HKTDC Hong Kong Fashion Week for Fall/Winter  18-21 Jan 2016

Обединени Арабски Емирства

Middle East Natural and Organic Products Expo – 2-4 Nov 2015