The Night of Secret Light

Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO има удоволствието да Ви покани на бизнес вечер “The Night of Secret Light” на 9 ноември 2017 (четвъртък) от 19:30 ч. за специално колективно преживяване, далеч от звуците на ежедневието.

 

 

Вечерта е посветена на една от каузите на Фондация И АЗ МОГА:
ЦЕНТЪР ЗА НАДЕЖДА, в който грижа и терапия получават 50 деца с множествени увреждания. Центърът има огромна нужда от назначаването на още двама рехабилитатора. В момента с децата работи само един специалист и е непосилно да поеме терапиите на всички тях.

 

RSVP: 27 октомври 2017 г.

Вашият благотворителен принос, BGN 1000 лв., важи за двама и може да бъде осъществен и от корпоративния коледен бюджет за CSR на Вашата фирма /Фондацията издава документ за дарение/.

За потвърждение на поканата:

1. Направете регистрация и превод ТУК, което е и заявление на Вашето присъствие
2. Заплащане можете да извършите и чрез:
a. Pay Pal /на посочения линк/
b. Банков превод на: Фондация И АЗ МОГА | Юробанк България IBAN: BG15BPBI79421080910101 | BIC: BPBIBGSF /Основание: Събитие: The Night of Secret Light/
c. Наложен платеж /Моля, свържете се с нас на: +359 885 277342/
Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO е международна благотворителна организация за подпомагане на деца със специални нужди и техните семейства. Създадена е през 2006 в България като частна инициативa от живеещата от двадесет години в Германия Нели Радева. През 2012 е регистрирана и в САЩ със статут на неправителствена организация.

Програмите на I CAN TOO целят подобряване качеството на живот на деца със специални нужди и интегрирането им като равноправни членове на обществото.

И АЗ МОГА създава социални инициативи, образователни, културни и медийни събития за промяна на обществената нагласа към тези деца. Помага за предоставяне на възможности за социалното им включване и застъпване за техните права. Набира средства и инвестира в създаването на терапевтични центрове за деца със специални нужди.

И АЗ МОГА обединява усилия с отговорния бизнес, популярни личности, медии, частни дарители, доброволци, правителствени и неправителствени организации.

Идеята на I CAN TOO е, че всеки помага с това, което МОЖЕ най-добре.На този принцип организацията създаде два терапевтични центъра за деца със специални нужди изцяло с нефинансови средства – един в гр. София за деца с увреждания и втори – най-големият в страната Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

 

За контакт с организаторите:

+ 359 2 937 78 62;
+359 885 277 342