Ивайло Георгиев и иновативният формат на CEO Club Academy

Ивайло Георгиев е както често казват за него – една всестранно развита личност. Вече над 5 години се занимава активно с продажби и организаране на най-разнообразни бизнес събития. Основател е на най-голямото и бързо разрастващо се бизнес нетуъркинг събитие в България – „Нощта на Предприемачите“, което съществува от 22 Март 2016г. и ежемесечно събира в неформална обстановка над 350+ души.

02
Среща от Нощ на предприемачите

В края на тази година обаче, предстои нещо ново и обещаващо, а именно старта на CEO Club Academy. Академията ще представлява един иновативен формат на обучение, насочен към собствениците на бизнес, управители и мениджъри на висока позиция, който цели да подпомогне за развитието на бизнеса у нас.

Повече за Ивайло и неговата страст за бизнес ще разберем в следното интервю.

Ивайло, разкажи малко повече за теб и за това как се стигна до това силно желание за правене на бизнес?

Повече от 16 години тренирам и се състезавам в различни спортове. Неочаквано за мен през всичките тези години изградих качества, които се оказаха безценни в бизнеса: отдаденост, упоритост, остър ум и цел към постоянно усъвършенстване. Не след дълго научих, че пътят към успеха е маратонско усилие и от мен зависи да бъда мотивиран и да “тренирам усилено”.

Следвайки спортния си опит, станах треньор по плуване и учител по физическо възпитание и спорт. В допълнение, постигах средно постижение до над 170% от месечните ми таргети за продажби в една международна верига. 24 месеца по-късно осъзнах, че съм достигнал връх в развитието си, който мога повече или по-малко само да поддържам. Това беше шокиращ извод, който естествено вдъхнови в мен стремеж към промяна. Демотивацията ми за работа в сферата на спорта тогава ме доведе до момент, в който твърдо взех решение да се посветя в света на бизнеса, където възможностите за растеж и развитие са неограничени.

По време на този процес установих, че нищо не ме удовлетворява повече от срещата ми с нови хора, развиването на нови взаимоотношения, решаването на бизнес проблеми. Ето така се фокусирах изцяло върху организирането на събития и върху сферата продажбите, а тяхната комбинация смятам за изключително перспективна.

Как се стигна до основаването на CEO Club Academy и какво представлява?

Може би липсата на алтернатива и неоткриването на това, което търся. Бях изключително активен по всякакви бизнес събития и съм добре запознат с огромна част от форматите, които съществуват: серия обучителни събития, клубове, академии и така нататък. Напълно сигурен съм, че с общи усилия и със знанията, които продобих от тези събития,  ще създадем нещо различно и значимо.

CEO Club Academy ще представлява един иновативен формат на обучение, в който ще съчетаем двете безценни неща – получаването на нови знания и нетуъркинг между бизнес лидерите, членуващи в академията.

Цялата програма ще бъде насочена към лидерите, които взимат най-важните решения или ръководят екипи, които са ключови за растежа на тяхната компания.

Сесиите в нашата академия ще бъдат организирани 2 пъти месечно в средата на седмицата и с продължителност по 2-3 часа. Всеки път ще има различен лектор.

Те ще са под формата на нетуъркинг обяд и ще приключват с обсъждане на конкретни казуси на членовете на “кръгла маса”.

Програмата ще продължава 4 месеца, което ще образува по общо 8 сесии на сезон. Групите ще са от 12-15 човека.
Възнамеряваме да се организират по две програми годишно. В края на всяка програма ще даваме специално изготвени дипломи за признателност и положени усилия.

Датите ще бъдат обявявани и фиксирани за година напред. По този начин целим да улесним максимално членовете ни, за да успеят да го съчетаят със своя натоварен график.
Планираме началото на първата академия да е през месец октомври.

Скоро очаквайте повече информация!
02

Каква е твоята формула за успех?

За всеки човек успехът е нещо различно, но най-често той се свързва с това да бъдеш свободен. Без работно време, ти да вземаш решенията и да си напълно отговорен за своите действия. Обаче рядко си даваме сметка колко жертви и усилия са необходими, за да се постигне това.

Нещата, които се убедих, че работят, са нечовешка работна етика, което ще означава много дълги работни дни, постоянство, целенасоченост и каквото и да се случи да не се отказвате.

Често отнема по над 3-5 години за да се случи нещо. Това ще рече, че трябва да сте заредени и с много търпение. Така че дерзайте и ще се видим на работа!