Как да живеем добре в собствената ни страна – България

Скъпи читатели,

Пожелавам на всички много здраве и топлина в душите. Нека през новата година бъдем преди всичко събудени, активни и добри. Време е да бъдем такива каквито очаква от нас майка България, а именно непокорни, умни и състрадателни. Посрещайте с хладен и критичен ум всеки опит за манипулация и негативно влияние върху нашите национални интереси. Обичайте родината, децата си, близките и приятелите.

Използвам случая да ви подаря моята нова книга „Как да живеем добре в собствената ни страна-България”.

Книгата Как да живеем добре в собствената ни страна е набор от икономически теории, които представляват рецепти за личен и национален просперитет.

Книгата е предназначена за всички читатели, които се интересуват от икономика и обществени въпроси или по-специално – за икономисти, бизнесмени, преподаватели, интелектуалци и студенти. Николай Ников се е постарал да поднесе информацията в нея по достъпен и увлекателен начин, на разбираем език, като я е изпъстрил с много примери от живота.
Ценното на тези икономически теории е, че всяка една е зададена като казус, който се развива и решава. Те могат да се четат както последователно, така и напълно самостоятелно.
Книгата може да послужи за наръчник за управление на личния живот на всеки индивид . Също така, може да бъде основно помагало за всеки, който управлява корпоративни и национални ресурси.

Източник: www.smashwords.com/books/view/505033

Код за безплатен достъп:BT69C