Коледно парти 2017

Уважаеми Клубни Членове,

Имаме удоволствието да Ви поканим на традиционното ни коледно парти и 9-и рожден ден на Клуба. Заповядайте с Ваши близки на 12 декември, вторник, от 19 часа в р-т „При орлите“ (ул. Дякон Игнатий 11, в сградата на Министерство на транспорта, ет. 18).

По традиция ще подкрепим благотворителна кауза, тази година на фондация „И АЗ МОГА/I CAN TOO“. I CAN TOO набира средства за Център за деца с множествени увреждания в гр. София – ЦЕНТЪР ЗА НАДЕЖДА, в който грижа и рехабилитация получават 50 деца с най-тежки диагнози. С децата работи само един специалист, за който е непосилно да поеме терапиите на всички тях. Крайно необходимо е осигуряването на още двама рехабилитатора. I CAN TOO цели да привлече дарителска подкрепа от 60 хиляди лева за назначаването им в Центъра за следващите две години.

Средствата ще се набират чрез томбола, наградите за която са осигурени от вас, клубните членове. Единична цена на билет за участие в томболата е 10 лв. В случай, че желаете да предоставите ваши продукти или ваучери за услуги за награди в Благотворителната томбола, моля свържете се с нас. Това е подходящ начин да представите вашия бизнес пред аудиторията на Клуба, както и да подкрепите изключително хуманна кауза.

 

Куверт:
– за притежателите на CEO Club Gold Card – 39 лв.
– за всички останали – 55 лв.

 

_____________________________________________________________________

За предварително заплащане – CEO CLUB BULGARIA банкова сметка:
BG 48 PIRB 80 75 16 0333 5531
_____________________________________________________________________

 

Притежателите на CEO CLUB Gold карта имат възможност да се възползват от специална отстъпка.
Вашата клубна карта можете да заявите по телефон и имейл, както и на място на всяка клубна среща, към представител на Клуба.

Притежателите на клубни карти присъстват безплатно на всяко регулярно месечно клубно събитие, както и ползват гарантирана отстъпка от всички специални събития.

За да заявите присъствие можете да изпратите потвърждение на partners@ceoclub.bg или да ни се обадите директно на +359 888 18 3883.

Очакваме Ви!