Legal Edge в София – какви иновации да използвате в правния Ви бизнес?

Legal Edge – конференцията за бизнес иновации в правото – ще се състои на 18 май в София, в зала София на Интерпред – МТЦ София.

Събитието ще събере като говорители експерти от правната индустрия от целия Европейски съюз (можете да видите пълния списък и програма тук).

Legal Edge ще се фокусира върху правото като бизнес и по-точно – върху иновациите в правния бизнес. Основно конференцията ще обърне внимание на това какво могат да направят адвокатите днес, за да могат да се преоткрият във време на световни промени.

Правната индустрия не се е променила много (да не говорим фундаментално) през последните 200 години. Адвокатите все още правят в по-голяма степен същата работа и като изключим някои средства (напр. Имейл, текстообработващи програми) – по същия начин. В по-голямата част от света, таксуването на клиентите на час все още доминира.

Корпоративните клиенти искат по-сигурно ценообразуване от десетилетия. И два фактора ускориха този процес: 1) Световната икономическа криза, и 2) технологиите напреднаха много.

Клиентите започват да изразяват все повече своите искания и по-важното, някои доставчици на правни услуги отговарят на тези искания. Те създават нови модели, които се сътезават с правните кантори (така нареченото NewLaw). Един от говорителите е NewLaw лидер и той ще обясни как работи моделът и какво означава за традиционните правни кантори.

Това събитие е за всеки, който е в бизнеса на предлагането на правни услуги към техните клиенти (например, лидери на правни кантори, които работят като външни правни съветници, както и адвокати от вътрешни правни отдели). Въпреки това, всеки, който иска да навлезе в този бизнес като например млади завършили юристи или студенти, които искат да открият своя правна кантора или да се присъединят към правен отдел, ще имат МНОГО какво да научат за това как да вършат правилно нещата от самото начало.

Може да намерите билети тук (линк), а първите 5 читателя, които пишат на този имейл, ще получат специален промо код за отстъпка.

Повече информация: https://edge.legal