Първо по рода си CEO работно събитие

 

През последните 10 г. станахме свидетели как мобилните телефони неусетно се преобразиха в смартфони. И тази скорост на развитие на технологиите се увеличава. През 2016 г. можем да си купим електрическа батерия Tesla, с която да захраним дома си с ток от соларни панели или електрическата мрежа. А до 4 г. свръзвуковият влак Hyperloop ще взима 243-километровото разстояние между Виена и Будапеща с 1200 км в час за 20 минути.
Това са само няколко примера за безпрецедентния мащаб на промяната, която поставя бизнес ръководителите пред радикално нови предизвикателства. Креативното напрежение между тях и отговорът на въпроса “Къде сме ние?” налага ново мислене и решения от ново поколение.

Затова Ви каним на първата по рода си в България CEO работна програма, специално създадена за изпълнителни директори и собственици на компании:
СЕО 4.0
Ускорете постигането на реални резултати в реално време
Подгответе се за ключово решение и разговор с подход от ново поколение
28 – 29 май 2016 г.

СЕО работната програма е резултат от 12-годишно пътешествие, започнало от среща с един от емблематичните изпълнителни директори в Силициевата долина, който ме провокира за силата на вътрешните победи по пътя към следващото ниво на постижения в бизнеса”, казва Петър Горялов, основател и изпълнителен директор на DreamersDo – първата компания за коучинг по организационно лидерство за изпълнителни директори в България. И добави: “Тя отразява 10-годишната фокусирана работа на DreamersDo с управители на компании – лидери в своите индустрии в България, и извлича есенцията от това, което им помага да преодоляват кризи, да отговарят на нарастващите пазарни предизвикателства и да придвижват организациите си към устойчив ръст.

Защо взимане на решения и разговори?
•   Изпълнителните директори казват, че 70-80% от работното им време преминава в разговори – със служители, клиенти, партньори, доставчици и други.
•   Счетоводният баланс и отчетът за приходите и разходите са следствие от вече взети решения и проведени разговори.

Защо първо по рода си CEO работно събитие?
1. За първи път в България създава среда само за изпълнителни директори, в която чрез по-дълбок разговор върху управлението на бизнеса да си създадете компас за взимане на решения.
2. Катализира многократно постигането на бизнес резултати още по време на програмата.
3. Дава опорната точка на “Архимедовия лост” – СЕО решенията и разговорите, за да придвижите организацията си на следващото ниво.

Повече за СЕО работната програма на: http://platform.dreamersdo.net/