Радослава Кроснева – CEO Advisor

Радослава Кроснева,  CEO Advisor на тема: Building the proper corporate culture

В момента Радослава Кроснева отговаря за управлението на човешките ресурси за две банки, които са в процес на интеграция и трансформация – Банка ДСК и Експресбанк, лидер на финансовия пазар.

Радослава е професионалист с 20-годишен опит в сферата на човешките ресурси, предимно в международни компании. Възпитаник е на Френската езикова гиманзия във Варна, след което завършва Международни икономически отношения и паралелно с това професионална квалификация по Журналистика. Преминава и международна сертификационна програма MCIPD по управление на човешките ресурси към Института за развитие на хора в Лондон.

В последните години Радослава се занимава усилено с въвеждане и прилагане на корпоративна култура в иновациите, съчетавайки модерно мислене и гъвкави методи на управление.

В процеса на интеграция на двете банки, тя е сериозно ангажирана с редица професионални предизвикателства и промени, които са свързани с постоянна работа извън зоната ѝ на комфорт. Обича трудните и заплатени казуси, които самата тя нарича “дъвка за мозъка”. Започвайки работа като журналист в радио на 16-годишна възраст, тя развива силно любопитство към света, като непрекъснато си задава въпроси, търсейки техните отговори.

Много обича да общува с хората, да ги опознава, вдъхновява и развива. Интересува се от различни неща – от дизайн мислене, вътрешно предприемачество и иновации до позитивна психология.

В свободното си време рисува, пътува и чете книги.