Стани CEO Advisor

CEO Клуб Академия е следващата амбициозна стъпка като продължение на CEO Club Bulgaria

 едно нетуъркинг събитие с 10 годишна история за хора с успешна кариера на значими ръководни постове.

Нашата цел е да създадем модерен и ефикасен формат за консултиране на ниво C-level executives или собственици на бизнеси.

В тази връзка сега набираме нашите ключови ментори, които ще имат задачата да говорят и съветват по теми, като споделят своя професионален опит и експертиза в областта си.

Катерина Фейк, съосновател на Flickr: “Хората работят толкова често върху грешното нещо. Да работиш върху правилното нещо е вероятно по-важно, отколкото да работиш здраво.“

02
Всеки семестър на Академията е изцяло практично насочен и се състои от 8 уъркшопа по 4 часа в рамките на 4 месеца. Всеки уъркшоп се води от различен експерт, като групите са от 12-15 човека. Участниците са внимателно подбрани професионалисти на високи ръководни позиции, собственици на компании или предприемачи.

Перфектният профил на менторите, които търсим е:

  • доказан професионалист с успешна кариера като C-level executive
  • или успешен предприемач, който е създал една или повече успешни компании.

Форматът на Академията е подходящ за хора, които са се доказали и имат желание да споделят ценния си опит с други лидери. Същевременно е подходящ и за хора, които биха искали да създадат ценни професионални контакти.

Всеки ментор ще бъде анонсиран на нашия сайт чрез интервю, което може да ползвате за популяризирането на Вас като личност или на Вашия бранд. Като ментор е възможно да поемете и значима роля в компаниите, чиито представители съветвате.

След като изберем тема и подходяща за Вас дата, ангажиментът Ви би бил 3-4 часа, колкото е продължителността на един уъркшоп. Вие преценявате колко време Ви е нужно за подготовка за него.

В случай, че проявявате интерес, ще споделим с Вас лично темите на предстоящата ни програма. Самите теми са примерни и търпят промяна. Заглавията им може да се адаптират с оглед на по-точното покритие на Вашата експертиза и опит, а също и с оглед на стойността им откъм бизнес и маркетинг гледна страна.

Ако менторството и подпомагането на развитието на бизнеса в България представлява интерес за Вас, моля свържете се с основателя на проекта CEO Club Academy – Ивайло Георгиев на ivailo@ceoclub.bg .

Може да споделите кратка информация за Вас и за темите, които отговарят на Вашия професионален профил.