Световни топ умове на бизнес мениджмънта идват в София

 

Върн Харниш – основател и главен изпълнителен директор на Gazelles, Джон Мълинс – професор по мениджмънт в London Business School, и Джордж Колризер – професор по лидерство в IMD, Швейцария, ще донесат в България доказани в практиката идеи и инструменти за постигане на икономически растеж въпреки кризата. Те ще ги споделят с предприемачи и мениджъри от нашата страна и региона на Югоизточна Европа на SEE Growth Summit 2014, който ще се проведе на 25 март т.г. в хотел „Шератон“.

Организаторите на събитието от компанията за управленско консултиране Fast Track Europe са убедени, че икономическият растеж и печелившият бизнес са лостовете, които ще оттласнат България от дъното. „Те ще донесат на страната ни пари, доверие, позитивизъм, спокойствие, ще пренасочат вниманието от всекидневните политически скандали към истински важните теми, от които зависи бъдещето на държавата и обществото“, сподели Христо Попов, изпълнителен директор на Fast Track Europe.

Харниш, Мълинс и Колризер ще предложат знания и опит за това как да:

  • постигнем повече с по-малко ресурси;
  • привличаме и задържаме топ хора в екипа си;
  • открояваме ключовите процеси, които движат бизнеса;
  • растем с интелигентно управление на паричния поток.

 

Участниците във форума ще се научат да използват пет основни инструмента за растеж, разработени от Gazelles и прилагани от хиляди успешни компании в света.

На SEE Growth Summit 2014 ще бъдат представени резултатите от първото проучване на самочувствието и нагласите сред мениджмънта в България по методика на международната бизнес организация YPO (Young Presidents’ Organization). „Българските мениджъри са загубили вяра в пазара и в политиците, но са убедени в способността на техните екипи да растат и да се развиват.“ Така Христо Попов обобщи основните констатации от изследването.

Повече информация за SEE Growth Summit 2014 и лекторите има на сайта на събитието:www.seegrowthsummit.com