“Вечер на добродетелите” 2017

 

Бъдете гости на „Вечер на добродетелите” 2017 – най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“! То ще се проведе на 23 октомври от 19:30 в Sofia Event Center /Paradise Center/.

Вече осем години „Вечер на добродетелите“ събира социално-отговорни личности, ангажирани с каузата за по-добро бъдеще за всяко дете.

Каузата на Вечерта тази година е играта – защото играта не е привилегия. Тя трябва да бъде част от детството на всяко дете, за да му покаже света, да развива неговите способности и да му дава възможност за силна връзка с най-близките за него хора. С набраните средства фондация „За Нашите Деца“ ще реализира програмата „Аз играя и мечтая“. Тя ще насърчи развитието на 720 деца, живеещи в институции или в рискова семейна среда, и ще укрепи връзката с възрастните, които се грижат за тях, през играта.

Събитието включва арт програма, в която ще вземат участие световноизвестни български артисти, както и благотворителен търг.

Станете гост на „Вечер на добродетелите 2017“ – заявете Вашето присъствие като дарите сумата от 150 лв. (€77) тук: http://bit.ly/2wz1Qgg.